Styrelsen
Ordförande
Christian Kindblad

christian@calluna.nu

Jag var med och startade föreningen 1995 och var sekreterare åren 1997–2019. Jag formgav alla våra utställningar, böcker och På Ljungen fram till 2019 då energin tog slut och jag hoppade av flera av mina styrelseuppdrag i olika föreningar. I stället skrev jag tre böcker om Malmö. Efter ett år var jag dock tillbaka och tog då över som ordförande i föreningen.

Vice ordförande
Sten Blomgren

sten@calluna.nu

Civilingenjör och tekn dr. Intresserad av foto, historia - inte minst lokal - samt kultur, natur och språk/skrivande. Bor i Höllviken, och har så gjort till och från sedan 1973. Disputerade 1999 på en avhandling om översvämnings- och kusterosionsproblem vid näsets yttre delar.

Sekreterare
Göran Lindgren
 

även webbansvarig

goran@calluna.nu

Nyligen pensionär, boende i Ljunghusen, med Näset-anknytning sedan början på 60-talet. Har hela tiden varit intresserad av näsets historia och hoppas kunna bidra till Callunas arbete i styrelsen.

Kassör
Gunilla Jerndell

även medlemsansvarig

gunilla@calluna.nu

Sommarboende på Näset i hela mitt liv (67 år!). Jag känner mig hedrad och glad över mitt uppdrag i Calluna – en förening vars böcker och skrifter jag och min familj har stor glädje av.

Ledamot
Mikael Ståhlfors

mikael@calluna.nu

Sju månader gammal flyttade jag och min familj till villa i Skanör julen 1966. Jag har sedan dess varit kommunen trogen och bor sedan 1994 i Höllviken. Har alltid intresserat mig för vår lokalhistoria och är medlem i Calluna sedan 2008. Hoppas kunna bidra med mitt nätverk och kunskap om Näset och kommunen. .